Minimalistlik Puidust kohvilaud,Vineer pool Laua Ladustamine elutuba, Täielikult kokkupandud, 39.37", Pruun

(0)
Kättesaadavus: Laos
€1 594.39 €1 195.79
  • Sku. k83976
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

Minimalistlik puidust stiil ühendab lihtne kaevata puhas kaasaegne disain.2 mahukas kummutid,see multifunktsionaalne diivanilaud saab salvestada kõike alates padjad, et kaugjuhtimisseadmed, mistõttu on ideaalne meelelahutus, mäng öö ja hommiku kohvi.

【Pikk Eluiga】Vaikne suusarajad premium spooniga, pakub pikaajalist teenust.MDF ei ole lihtsalt deformeerunud ja krakitud, sisemine struktuur on kompaktne, oluliselt parandada stabiilsus, tugev ja vastupidav.Pikaajaline kasutamine ei põhjusta deformatsioon ja crack tingitud temperatuuri ja niiskuse muutustele.

【Vastupidav Puidust Spoonitud Materjal】Keskkonnasõbralik tamm spoon/pähkel MDF säilitab looduslik tera tekstuur on sile puudutus.Kõrge värvi säilitamine, stabiilsus, kriimustuskindel ja vastupidavus.

【Keskkonnakaitse】poolt Kinnitatud EPA ja CARB, see on roheline, tervislik ja keskkonnasõbralik.

【Suur Ladustamise】2 suurt tahke mänd pool sahtlit, koos silent juhend raudtee, tagavad pika vastupidavuse ja annavad rohkelt ruumi ajalehed, ajakirjad ja romaane, jne.

【Lihtne Puhastada】Pühi õrnalt kuiva lapiga või märjad lapid.

Mida sisaldab?

√ Diivanilaud

Märkus:

1.Looduslikud materjalid on erinevad delikaatselt värvi toon, pinna tekstuur ja veining.Loodusliku varieeruvuse ei peeta toote defektid. (Tavapärane kasutamine ei mõjuta.)

2.Kuna vahe shooting tuled ja ekraani resolutsioonid, seal võib kromaatilise aberratsiooni vahel pilt ja reaalse objekti ja pilti meie kodulehel on viide ainult.

3.Kuna mõõtmeid meie tooted on käsitsi mõõdetud, seal võib viga ± 0.79 inch vahel tegelik toode ja mõõtmise andmeid.Mõõtmise andmed on mõeldud ainult viitamiseks.

Toote Materjal:

Laua Materjal

MDF+Pähkel

Kummut Materjal

MDF

Üldiseks Kasutamiseks Kodu Mööbel
Koos Rullid No
Erikasutus Diivanilaud
Tüüp Elutoa Mööbel
On Tõmmatud No
Koos Ladustamine No
Volditud No
Päritolu Mandri-Hiina

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *