Kaasaskantav Auto Ohutuse Haamer Auto Avarii Klaasist Aken Kaitselüliti Turvavöö Lõikur Life-Saving Põgeneda Auto Hädaabi Vahend

(0)
Kättesaadavus: Laos
€98.33 €68.83
  • Sku. k457784
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

Omadused: 1. Kaks-ühes-ohutuse vahend-see life-saving multifunktsionaalne ohutuse sirp ja turvavöö tera on vastupidav ja usaldusväärne, mis võimaldab teil kiiresti lahkuda sõiduki hädaolukorras.Kasutage seda klaasi vahetada tõmmake nurgas akna ja kohe purunema, kui karastatud klaas ilma vigastamine teie kätes. 2. Lai rakendus: päästmiseks tööriist on sisseehitatud kõrge rõhu kevadel.Hädaolukorras saate murda akna sees 1 teine lihtne push, või seda saab kasutada, et vähendada turvavöö kinni Nr 3 turvavöö.Kas te olete eakas, naine või laps, see on lihtne alustada. 4. Kompaktne struktuur, lihtne teha, akna klaas kaitselüliti on lihtne teha, või kasutada ahela, et fix it center sõiduki konsool, mida saab kasutada nagu põgeneda, tööriist või kaunistamiseks. 5. Valmistada sõidu ohutust eelnevalt: Tänu oma vedrudega mõju punkt, ohuolukorra vasara kahju küljeakna klaasi vähese vaevaga.

täpsustus: Materjal: Sulam Värv: must/punane/hõbe kasuta Pikkus: 9.6 cm

Kirjeldus: 1 katkestas turvavöö: kiiresti välja tõmmata, heitgaasi seade smart-klahv, seejärel tõmmake lukk, eesmärk tera juures turvavöö on kinnitatud, ja siis kiiresti lõigata see välja hädaolukorra. 2. Koht heitgaasi seade nurgas aken ja vajutage heitgaasi. 3. Alati paigaldada seadmed.Kui kuulete plahvatus, palun purusta klaas hädaolukorras põgeneda.

Pakkeleht: 1 x ohutuse haamer

märkus: 1. Pildid on illustratiivsed ja suhtes erinevaid kaupu. 2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 0.5~2mm sallivus. 3. Tänu värviline ekraan erinevate monitoridega, värv foto võib veidi erineda tegelikust tootest.

Päritolu Mandri-Hiina
Komplekt Nimekirja Puksiir-Trossid
Brändi Nimi isfriday

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *