Universaalne 6" Sport Töötab Armband Telefoni Omanik Sweatproof Fitness Jõusaal mobiili Puhul Armbag koos Võtme Omaniku Rahakott Kaardi Pesa

(5)
Kättesaadavus: Laos
€35.52 €3.44
  • Sku. k440586
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

Funktsioon:

[ TEOSTADA MUGAVALT ] - Featuring kõik uued töötab telefoni omanik paindlik compression Velcro rihm kallistada oma käe usalduse & hoia armband paigas, tehes samal ajal oma tegevust.Nagu näha FOX, CBS, NBC ja ABC, see valgus revolutsiooniline riie võimaldab teil suruda oma keha piire viibides lahe ja mugav.Te saate kohandada Armband on rihm sobib IDEAALSELT ümber oma käe jooksul vaid paar sekundit, et te saaksite kohta, et teostada mugavalt!

[ RUUMI OMA TELEFONI, VÕTMED JA RAHAKOTI ] - Meie Jooksvad Armband naiste ja meeste sisaldab TURVALISE Lukuga Tasku, mis asub eraldi taga telefoni.Tema täiuslik kott on teie võtmed ja rahakott, et teil on alati vaja koos sinuga.Nüüd sa ei pea kunagi muretsema kaotamata oma võtmed juhitud või jõusaalis.Kui Armband on ka PEEGELDAV RIBAD, et hoida teid ohutu ja näinud öösel.Viibimise keskendunud saavutada oma eesmärke muretsema, autod ei ole võimalik näha teid teele!

[ TUGEV ja VASTUPIDAV MATERJAL ] - Valmistatud kõrgeima kvaliteediga pehmed & hingav Neopreen, see armband oli tehtud FLEX, VÄÄNATA ja PAINUTADA, Kuid MITTE VENITADA välja kuju.Väga kerge Kangas on veekindel ja higi tõend.Läbi plastikust scratch free katta üle ekraani, siis nüüd on võimalik kasutada oma telefoni või ipodi otse oma käe.Sa ei pea kunagi paus oma treening muutmiseks laulu või vastata tekste!!Lihtsalt kasuta oma pass koodi avamiseks.

[ KAS SEE TÖÖTAB MINU TELEFONI? ] Kui teie telefonil on ekraani suurus 6.2 TOLLI & ALL, siis JAH, see mahub mugavalt istuma.Kui teil on telefoni, mille ekraani suurus on 6,4 TOLLI nagu Märkus 8, siis meil on veel garantii, et see armband töötab, kuid ilma korral.Meie kõrge Müüja Reiting peaks aitama teil mõista, et me läheme üle, veendumaks, et te saate kvaliteetsete toodete ja teenuste.Kui te kogemata tellitud vale suurus, asendame selle õige üks, lihtsalt andke meile teada!

[ Mitmeotstarbeline ] - Kui teile meeldib jooksmine, matkamine, jalgrattasõit, sörkimine, kaalu tõstmine, rist koolituse, või mis tahes muud sporti, siis see Armband on sinu jaoks täiuslik, aga sa oleks üllatunud, mida veel, seda saab kasutada.Mõned meie kliendid on kasutanud seda armband veavad asjad Epipens, ipodid, Elektroonilise ID-d tööle, võtmed, raha, veresuhkru monitorid, kerakalad, ja paljud muud igapäevased esemed.Andke meile teada, mida te kasutate seda ülevaateid allpool!

Pakett sisaldab:

1* Kõrge Kvaliteediga Telefoni Armband Koer Vend

Sugu Unisex
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi INDFS
Materjal Polüester
CN Guangdong
Mudeli Number Töötab Telefoni Kott
Taotluse Seisukoht arm

5 Kommentaarid See Toode

  1. Klient - 2023-05-18

    Kõik on hästi, vana Xiaomi Redmi 4 ronis hästi, ja Xiaomi 11 Lite 5 J püsti, kaaned veidi serva telefon. Telefonid juhtudel meeril. Üldiselt, kõik on hästi.

  2. Klient - 2023-05-18

    Kiire tarne, hea materjal, topelt tugevdamine.

  3. Klient - 2023-05-18

    parem kui oodatud.

  4. Klient - 2023-05-18

    oK.

  5. Klient - 2023-09-29

    Garny, hea trimak telefon, joogafestival merit raju

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *