0-5.0000 V Multifunktsionaalne ALALISVOOLU Voltmeeter ülitäpne Digitaalne LED VOLT Meetri RS232 häire signaali Pinge Tester

(0)
Kättesaadavus: Laos
€264.92
  • Sku. k39601
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

SM 5.0000 V(50V) 5 bit suure täpsusega Voltmeeter RS232 Serial Communication häire signaali Pinge Tester Arvesti

Omadused:

Mõõtepiirkond: 0.0000-5.0000 V

Tegutsevad kasutustemperatuur : -10℃~60℃

Töö pinge: DC5V

Töötab praegune:

Mõõtmise täpsus: 0.01%(+/-2)

Mõõda takistus: 1MΩ

Värskendussagedus: 5 korda/sekundis

Neto-kaal: 65g

Display mode:5 bit on 0,56 tolline LED

Displei värv: Punane

Üldmõõdud:79MM*42MM*32MM(L*W*H)

Ava suurus: usub 76,5 mm*39.2 mm

Plii juhtme pikkus: 13CM

Toote kirjeldus:

See vahend sobib suure täpsusega mõõtmine, on täiuslik side liides samal ajal välised RS232 väljund port, mooduli sisemise samuti on backup TTL-tase pesa.RS232 porti saab vahetu suhtlemine ARVUTIGA, saab ka multimachine paralleelselt suhtlemine ARVUTIS (peaks olema varustatud RS232 ja RS485 converter, ise moodul 5 v väljund saab kasutada auxiliary power RS485 adapter).Aru serveri andmete kogumise.Samal ajal on mitmeid paindlik parameetrite Seaded.On kõrge täpsus ja rikkaliku praktilise vahendi funktsioon.

Arvesti võtab täieliku isolatsiooni disain. [välise uudiskiri, masina töö võimsuse mõõtmine sadamates, toodangu kontroll, kõigi nelja kanali eraldatus].Saab salvestada kliendi jaoks, et lisada eraldatust seadmed.Maksumus mooduli süsteemis, võib kasutada üldist toide toide.Saate lõpus tahes asendis nagu multimeeter mõõtmine.Kui varustatud RS232 ja RS485 converter on ka ilma kasutamine isolatsiooni.

Selles täpseid mõõtmisi samal ajal, saate määrata ülemise ja madalamad väärtused, kui on lubatud teavitada politseid, kui rohkem kui ülemine piir-või allapoole alumist piirväärtust, see heli alarm, samal ajal, fotoelektrilise isolatsiooni madala taseme lüliti signaali väljund (absorbable 50 ma praeguse), mugav sind olukorda, töötlemise süsteem õigeaegselt.

Vahend suure täpsusega AD converter, et tagada täpne mõõtmise andmeid, on viis täpsusega ekraan oskus, võib ajakohastada andmeid, kuus korda sekundis.Samal ajal saab ka seadistada vastavalt harjumusi tavalise nelja ja poole režiimi kuva.Neli ja pool mode, ekraani asendit saab muuta nuppude abil, koma, see funktsioon võib olla mugav ja kasutajate erinõuded.

1. Peamine funktsioon:

Seal on kaks võtit, 1 Pr ja 2 Pr. Seadme sees kasutatakse, et reguleerida Seadistusi.Topeltklõpsake 2 Pr, ekraan CH11, CH - 1 AHELS, et kohandada projekti, klõpsake 1 Pr, 2 Pr või valida vajadust kohandada projekti.Topeltklõpsake 2 Pr, jälle lõplik tasakaalustav kirje, klõpsake parameetrid, 1 Pr, 2 Pr või kohandada oma vajadustele.Topeltklõpsake K1 välja.Parameetrid automaatselt salvestatud.Erand: AHELS - 11, funktsioon on tehase riik.Pärast sisenemist AHELS - 11, kaua vajutage 2 Pr taastamise tehase ja välja.

AHELS-1 teatis aadress reguleerimine

Ahels-2 mõõtmise väärtus null korrigeerimine

Ahels-3 mõõtmise väärtus on fine-tuned

Ch-4 koma asendi korrigeerimine (mängis 4-bitises režiimis)

Ch-5 kork piirmäära kehtestamine

Ahels-6 alumine piir valve seade

AHELS-7 kork klapikambri väärtusega tegevus (buzzer ja väljund) lüliti

AHELS-8 madalamat künnist ventiil väärtusega tegevus (buzzer ja väljund) lüliti

CH-9 modulatsioonikiirus valik

Ahels-10 display mode (5 ja 4 poolikut mode switching)

AHELS-11 tehase staatus

Ahels-12 koormuseta ignoreerida häire lävi (kui see on väiksem see väärtus on, ei mõjuta see häire siis, kui see on 0).

2. Communication protocol):

Kui modulatsioonikiirus on 9600, mida saab määrata ise

A: toimimist hosti (ARVUTI) kohta seadmed

Ühe lugege seadme andmed (pärast seadme saab selle käsu, saata ühe andmetele vastuvõtva ja tagasi ootel olekusse)

0x88+0xAE+ seadme aadress +0x11, näiteks:88AE0011

B: pidev lugemine seadme andmed (pärast selle käsu, seade saadab andmeid vastuvõtva pidevalt kiirusel 6 rühmade sekundis)

0x88+0xAE+ seadme aadress +0x21

C: peatage seade andmete väljastamine, ja see käsk lõpetab väljund, olenemata sellest, mis seade töötab praegu

0x88+0xAE+ iga bait +0x01

D: seade on tagasi vastuvõtva (PC) andmete vorming

0xFA+0xFB+ seadme aadress + data bait 0+ data bait 1+ data bait 2+ andmed, bait 3+ vaadata bait

Andmed koosneb neljast baiti, mis tuleb ümber ujukoma arvu, et kuvada andmeid.Kontrolli bait on tulemus, lisaks 4 baiti andmeid.

Märkus: kui klapp on seadistatud ja lubatud liikuda, see jätkab kõne väljund madal tase on hooldatud, häire peatub automaatselt, kui määratud tingimus on kadunud.

Soe küsi: iga seade tehases on 0 x00 uudiskirja aadressi, nii et kui teil on vaja mitut seadet paralleelselt, on kõigepealt vaja luua hea aadress.Iga osa RS232 ja RS485 converter (kaup ei sisalda RS485 converter), 9-pin port ühendus seade, vaja vahetada 2 või 3, suu korralikult uudiskiri.Passiivne converter on tavaliselt serial port praeguse 4 jalga või 7 jalad tööd, nii et peate seadmed 5 v toide on ühendatud 4 jalga või 7 jalga, muidu converter ei pruugi töötada.

Mudeli Number BY556W-5V
DIY Tarvikud ELEKTRILINE
Päritolu Mandri-Hiina
Ekraani Tüüp Ainult Digitaalse
Brändi Nimi SEMJUA
Toide DC

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *