Silikoon käevõru Käe Dispenser Kantavad Käepaela käsihuuhde Sobiks Korduvtäidetavaid Serveerimiseks Vahend, Käepael koos 20 ml Pudel

(0)
Kättesaadavus: Laos
€3.84 €3.07
  • Sildid: käevõru
  • Sku. k211284
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

Omadused:

MUGAV - Rihm ümber randme või kinnita see oma seljakott ja pigistage väike kogus käsihuuhde geeli, kui seda vajate; mini käsihuuhde pudel, kui sa pead minema.Silikoon Korduvtäidetavaid Desinfitseerimisaine Käepaela Pakub Lihtne Ja Mugav Viis Sanitize Oma Käed Minna.

LIHTNE KASUTADA - Lihtsalt täitke tühi koda käte desinfitseerimis -, vedeliku või geeli abil tingimusel, korduvtäidetavaid pudel ja kork; uuenduslik disain tagab vedeliku ainult ei tule välja, kui te seda vajate.

KORDUVKASUTATAVAD MOOD - See reisi käsihuuhde käevõru saab täis ikka ja jälle tahes brändi käsihuuhde.Armas disain muudab selle stiilne ja funktsionaalne.

LAPSED & TÄISKASVANUTELE - Reguleeritav rihm muudab ta ideaalseks poisid ja tüdrukud, mehed ja naised.Lapsed võivad kasutada seda tagasi kooli, puhkused ja väljasõidud poodi; Täiskasvanud saavad seda kasutada kontoris, poes ja kuskil pesta käsi ei ole lahendus.

MITMEKÜLGNE KASUTUS - Täida see seepi ja just add water järgmine kord, kui on matka-või turismiks; Kasutada seda koos niisutav kätekreem hoida käed pehmed; Klamber, et koti või vöö aasa jaoks rippuvad võtmehoidja.See Võib Olla Täis käsihuuhde Geel, Seepi,Päikesekaitsetoodete, Kreemid, ja Bug/Mosquito Repellent.

Tehnilised andmed:

Nimi: Silikoon käepael

Värv: Must, hall, lilla, sinine, punane(valikuline)

Materjal: Silikoon

Bruto-kaal: 18g/0.63 oz

Elemendi suurus: 14*9*3cm/5.51*3.54*1.18 aastal

Pakett Nimekiri:

1 * Silikoon käevõru

1 * 20 ml Pudelis

1. Me võtame Alipay, West Union,LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Ks-reklaam.ee !

Drop Shipping Service.

1. Ei ole piiratud kalavaru et täita tellimused iga päev.

2. Me kasutame ePacket shipping enamikus riikides, nagu Ameerika Ühendriigid, Kanada, Austraalia, venemaa Föderatsioon, Saksamaa, Prantsusmaa , Hispaania , Suurbritannia ja Uus-Meremaa.

3. Prioriteet shipping, kiire kohaletoimetamine jooksul 48 tunni jooksul.

4. Nr arve või laekumise või sooduspakkumisi lisada.

Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi docooler

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *