sünteetiline Põimitud hobusesaba, Juuksekaunistused elastse kummipaelaga Soojuse-vastupidavad ja kõrge temperatuuri kiudaine sobib naised

(0)
Kättesaadavus: Laos
€12.96 €9.20
  • Sku. k209392
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

Looduslik ja Pehme - Valmistatud premium sünteetiline soojuse-vastupidavad kiud juuksed, moodne, elavus, stiilne ja mitmekülgne, ja teha põimitud hobusesaba pikendamine tundub ja näeb välja nagu oma.

Saate jutustama vastavalt oma vajadustele,

Stiil 1: Punutud kolme suunda juuksed ühte pats nagu jumbo palmik,

Stiil 2: Punutud kolme suunda juuksed kolmeks paelad,

Stiil 3: Muuta kolme lõnga palmik arvesse mitu pisikest patsi.

Instant Pikkuse ja Mahu 26Inch ja 36-tolline eriti pikk punutud juuksepikendusi hobusesaba on super mitmekülgne lõputu päeva jooksul juuksed õndsus.Väljendada ennast vaevata stiil neid erinevaid viise, kuidas iga kord!See on elu muutuvate juuste hack algajatele!

SEIKEA põimitud wrap hobusesaba pikendamine on kõige lihtsam viis, et lülitit üles oma juuste värvi, stiili, pikkuse ja tekstuuriga, ilma kohustuse või kahjustav keemiline & heat kahju.

Mugav ja Turvaline - kerge seljas, super vastupidav nöör baasi omab kaalu oma extra inches mugavalt & turvaliselt kogu päeva kanda.

Kuidas seljas 1.Siduda oma juuksed arvesse hobusesaba.Siis, lips põimitud hobusesaba ümber oma poni. 2.Eraldi lühem sünteetilised juuksed töö enam need.Split oma juuksed arvesse 3 punktides ja punutud see sünteetilised juuksed. 3.Turvaline punutud selge elastne & mähkida juuksed töö ümber. 4.Turvaline see bobby pins

Stiil Poks Punutised Ümbritsev Chignon Saba Koos Kummipaelaga Juuksed Ringi
Materjal Hinne Kõrge Temperatuur Fiber
Saab Permed No
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Iterm Hobusesaba Laiendid Sünteetiline Poks Punutised
Tekstuur Krussis Sirge
Brändi Nimi Kong&Li
Seadme Kaal 60g/tükk
Värvi Tüüp Ombre
Päritolu Mandri-Hiina

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *