KX Klaviatuuri, Hiirt, Konverter-USB-Hiirt, Klaviatuuri Adapter PS4 jaoks Lülita PS3 Xbox Üks Must Controller Adapter

(0)
Kättesaadavus: Laos
€26.16 €13.86
  • Sildid: klaviatuur hiir konverter-usb-hiirt, klaviatuuri adapter
  • Sku. k16343
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

KX Klaviatuuri, Hiirt, Konverter-USB-Hiirt, Klaviatuuri Adapter PS4 jaoks Lülita PS3 Xbox Üks Must

Feature: 1. [Klaviatuur, Hiir Converter] See klaviatuuri ja hiire adapter võimaldab teil mängida FPS mängude jaoks, Lüliti, Xbox Ühe, PS4 ja PS3 USB juhtmega klaviatuur ja hiir.

2. [Tugev Ühilduvuse] töötleja converter klaviatuur, hiir ühildub jaoks Lüliti, sest PS4 jaoks PS4 Pro, PS4 Slim, Xbox Üks, Xbox Üks S, Xbox Üks X, PS3, PS3 Slim.

3. [Ei hiline ja Ei Lukusta Ekraan] Juhtmega hiir, juhtmega klaviatuuri abil mängida mänge ilma lag ja tunne, nagu tõeline hiirt ja klaviatuuri tööl. (Klaviatuuri ja USB-HUB interface ei toeta).

4. [Soovitatav Mängu Tüüp] klaviatuuri ja hiire adapter sobib FPS, TPS jaoks, sest RPG ja RTS mängud, jaoks PUBG, battlefield, hea mängu mängida mänge.

5. [Lihtne Kasutada] Plug and play, ei ole vaja installida draiverid.Ühendage dongle vastuvõtva ja pistikuga hiire ja klaviatuuri sisse kaks USB-porti alla dongle. (Kui kasutate adapteri jaoks PS4 Pro/Slim, Xbox ÜKS X - /S), siis vaja originaal jaoks PS4, Xbox Üks lennujuht.Palun lülitage kontrolleri enne, kui ühendate selle KX adapter)

Kirjeldus:

Kirje Tüüp: Klaviatuur, Hiir Converter

Materjal: ABS

Mudel: KX

Värv: Must

Adapter Liides: 3 x USB

Kohaldamisala: Toetus 90% klaviatuuri ja hiire turul; - Toetada Vahetada, sest PS4 jaoks PS4 Pro, PS4 Slim, Xbox Üks, Xbox Üks S, Xbox Üks X, PS3, PS3 Slim

Pakett Nimekiri:

1 x Klaviatuuri, Hiirt Converter

1 x OTG Adapter

1 x Kasutusjuhend

Märkus: 1. Ainult toetab juhtmega hiirt ja klaviatuuri, ei traadita.Klaviatuuride puhul, mille USB-HUB ei toetata. 2. Toetada kõiki klaviatuurid ja hiired, mis on tehtud vastavalt human interface device protokolli, ja rohkem kui 90% hiired ja klaviatuurid on tehtud vastavalt human interface device protokolli. 3. Kui keymap muuta ei saa.Kõrvaklappide funktsiooni või heli sisend ei ole toetatud. 4. Toetada kõige traadiga klaviatuurid ja hiired, mis on tehtud vastavalt human interface device protokolli.Gaming klaviatuurid ja hiired koos LED-tuled ei ole soovitatav, sest toide ei pruugi seda toetada. 5. Kui kasutada adapteri jaoks PS4 Pro/Slim, Xbox ÜKS X - /S, originaal jaoks PS4, Xbox Üks vastutav töötleja on vaja.Lülitage kontrolleri enne ühendamist kx adapter

Kuidas kasutada: Plug and Play Ühendamine, et PS4 Pro/Slim, Xbox ÜKS X - /S-1. Ühendage adapter konsooli kaudu, kaasasoleva USB-kaabel, LED süttib roheline. 2. Ühendage USB-klaviatuuri ja hiirt, et vastav adapter sadamates, Led süttib punane. 3. Power off originaal kontroller.Ühendage originaal töötleja adapteri abil USB andmete sünkroniseerimise kaabel ja sinine LED-märgutuli süttib, mis näitab, et ühendus on edukas.Teadaanne: 1. Töötleja USB-kaabli kasutamisel tuleb laadimise ja andmete sünkroniseerimise kaabel 2. Palun veenduge, et ühendate originaal jaoks PS4, Xbox ÜKS lennujuht.Praegu, kolmanda isiku kontrollerid ei toeta. 3. Kontroller peab olema välja lülitatud enne, kui ühendate.Ühendust jaoks Lüliti 1. Ava Süsteemi Seadistused jaoks Lüliti konsooli ja valige juhtseadmed ja andurid.Valige Pro Controller raadiosidega selle funktsiooni lubamiseks. 2. Ühendage kx-adapter USB-kaabel lisatud OTG-vahelduvvooluadapteri, ühendage seejärel OTG adapter for Lüliti, LED süttib roheline. 3. Ühendage USB-klaviatuuri ja hiirt, et vastav adapter sadamates, Led süttib punane. 4. Vajutage klahvi "Ctrl+2" klaviatuuril aktiveeri, Lülita režiimi.Kui LED süttib sinine, ühendus on edukas.

Type4 Töötleja Converter Klaviatuur, Hiir
adapter-interface 3 x USB
Type3 USB-Hiirt, Klaviatuuri Adapter
Type2 Klaviatuur ja Hiir Adapter
Brändi Nimi YOUTHINK
Päritolu Mandri-Hiina
Ühilduva Mark/Mudel Muud
Type1 Klaviatuur Hiir Converter

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *