Rool Adapter Asendamine Osa 90mm jaoks V10 Klubi

(0)
Kättesaadavus: Laos
€28.69 €15.20
  • Sku. k114189
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

Kirjeldus:

【Kõrge kvaliteediga materjali】:auto rooli adapter on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist materjal, kõrge temperatuuri vastupidavus, korrosioonikindlus, löögikindlus, suurepärane jõudlus, mis ei ole lihtne vananemine, pikk kasutusiga, ei ole vaja asendada sageli.

【Lihtne paigaldada】:rooli ühenduse adapter V10 saab kergesti paigaldada ilma keerulised tööriistad, otse poltidega, ja kiiresti lahti, ei ole keeruline tegevus on vajalik, säästa oma energiat ja aega.

【Pakett nimekirja】:Rooli ühendus võidusõidu mäng pakett sisaldab 1 alumiiniumist adapter, 6 poldid, 1 kruvi tööriista adapter on hea valik muutmine ja täiendamine rooli süsteemi.

【Ideaalne Asendamine】:rooli adapteri saab hästi kohanenud õiget tüüpi rool, ja samal ajal saab otse asendada originaal purunenud osade, tuues sind tagasi mugav ja meeldiv kogemus.

【Paigaldusjuhised】:mängu auto Rooli Liides on väga lihtne paigaldada.Esiteks, eemaldada eelmise rool.Teiseks, ja see installida mängu rooli ühendusadapteriga.Kolmandaks, lisada rool karmistamist kruvid.Lõpuks, pärast installimist saab paly mängu.

Suurus Graafik:

9cm/3.54 tolli

Pakett Sisaldab:

1 alumiiniumist adapter

6 poldiga

1 kruvi tööriist

Märkus:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

Mudeli Nimetus QR037
Brändi Nimi perfeclan
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Alumiinium

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *