Infrapuna Ravi Vöö Lihaste Taastumise Punane Tuli Kantavad Murdmine Meeste ja Naiste tervishoiule

(0)
Kättesaadavus: Laos
€75.26 €42.15
  • Sildid: ravi vöö lihaste
  • Sku. k10539
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

Infrapuna Ravi Vöö Lihaste Taastumise Punane Tuli Kantavad Murdmine Meeste ja Naiste tervishoiule

Feature: 1. Parandab Ainevahetust: Infrapuna Valgus on tugev läbida võimu, toodab soojust, suurendab kudede temperatuuri, parandab ainevahetust ja parandab rakkude elujõulisust ja uuenemist.

2. 3 Lainepikkus: 3 lainepikkus, 620+650+850NM, see stimuleerib rakkude remont, suurendab vereringet ja edendab elavamaks ja noorusliku naha värvi.

3. Valu: tungivad sügavale keha, soodustavad lihaste taastumist ja vähendada valu, mis on põhjustatud põletik ja spordi vigastused, hea füsioteraapia mõju.

4. Sobib Mitut Osad: Sobib tagasi, talje, tuharad, kael, käed, õlad, põlved, jalad, põlved, jne.Varustatud rihma, lihtne kinnitada ja kasutada, tuua teie mugavuse tagamiseks.

5. Nahasõbralik Kangas: Infrapuna ravi vöö on valmistatud kõrge kvaliteediga kangast, ohutu ja ökoloogiliselt sõbralik, pehme ja naha sõbralik, mugav kanda, lihtne panna ja ära võtta.

Kirjeldus:

Kirje Tüüp: Infrapuna Ravi Vöö

Arv Hele Kiip: 36pcs

Ajakava Kellaaeg: 15, 30, 60 minutit

Valgusravi Efekt: kasutades füüsikaliste meetoditega, seade kiirgab valgust bänd lainepikkusel 620+650+850NM (sama valgus, samamoodi nagu see, et Ta-Ne light), sügav levik, kasutamine punane tuli tungida läbi inimese keha ja optilise efekti punane tuli bänd (see tähendab: pärast punast valgust, kiiritus), tegevuse catalase aastal mitokondrid suureneb, parandab raku ainevahetuses ja valgu sünteesi, soodustab kohalikku vereringet ja kontrollib suurendada infektsiooni.

Mõju Kuuma Kompress Füsioteraapia: masin on eraldub palju soojust kasutamise ajal, mis võib temperatuur 30-55℃ (korrigeeritud vastavalt oma kohanemisvõime ja soojuse saab kasutada, et rakendada soojuse naha ja vajalikud kehaosad.

Pakett Nimekiri:

1 x Infrapuna Ravi Vöö

1 x Rihma

1 x Kasutusjuhend

Kuidas kasutada: Plug and play, kasutamise aega saab kindlaks määrata vastavalt tegelikule olukorrale, 2-3 korda päevas, vaba valik 10-60 minutit iga kord.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *