KINGBOLEN S600 4 süsteemide Diagnostika Vahendid, ABS, SRS ECM TCM 8 Taastab TPMS DPF Piduri Taastab OBD2 Scanner Eluaegne Tasuta Uuendada

(1.00)
Kättesaadavus: Laos
€323.92 €145.76
  • Sku. k186362
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

KINGBOLEN S600 4 Süsteeme Auto diagnostika ECM/TCM/ABS/SRS, 8 Taastab Eluaegne Tasuta Uuendada (Õli Reset -, Piduri-Reset, SAS Reset, ETS Reset, BMS Reset, DPF-Reset, TPMS Reset, Suruõhu Reset ) OBD2 Scanner

Kaks Versiooni KINGBOLEN S600 Müügiga nüüd :

Tüüp 1 on Globaalne versioon , see toimib Ülemaailmses , NR IP piiratud !

2 tüüpi on EU versioon, see toimib kõigis euroopa riikides, ainult .see on kooskõlas ELI IP piiratud , ei saa töötada välja Euroopa , pls pane tähele !

ELI Versioon on spetsiaalne Euroopa Klientidele , hind on odavam kui Globaalne versioon , pls valida see versioon kui teil on Euroopas .

Pakkeleht neist on sama , ärge muretsege !

Pls valida õige versiooni tellida !!!

KINGBOLEN S600 toetab 16 Keeles

Inglise, vene, saksa, hispaania, prantsuse, itaalia, Jaapani, portugali, poola, hollandi, araabia, kreeka, slovakkia, ungari, rootsi, Hiina

4 Suurt Süsteemi Diagnostika - ABS + SRS Turvapadi + Mootor + Käigukast Süsteemid

1. Check Engine System

Diagnostika tööriist aitab tuvastada mootori süüte -, kütuse sissepritse, õhu ja kütuse suhe, ja heitgaaside tingimused, Mootori süsteemi, et suurendada sõiduki jõudluse, säästa energiat ja vähendada heitgaase.

2. Kontrollige, ABS Süsteem

Loe ja selge DTCs andmete voog ABS süsteem.Täidab erinevaid katseid, et kontrollida töötingimusi mitteblokeeruva Pidurisüsteemi, ja väljalülitamine hoiatus tuli.

3. Kontrollige, SRS Turvapadi Süsteem

Safety turvasüsteem, mis koosneb mõju andurid, kontrolli moodul, ja turvakardinad ise, ja see diagnostika seade suudab tuvastada iga elektrooniline parameeter kontrollida oma tervislikku seisundit.Loe ja selge vea koodi SRS (Turvapadi) süsteemi-ja väljalülitamine hoiatus arvestades turvapadi tegemise kindel, et mootori tööd korralikult ja ohutult.

4. Kontrolli Ülekandesüsteemi

Loe ja selge koodid ja vaadata live andmete edastamise süsteemid, hoiab ülekande süsteemide väljund optimaalselt kohandatud kiirus ja koormus.Too viga teavet automaatkäigukast (AT), mis on teatud tüüpi mootorsõiduki ülekande, mis suudab automaatselt muuta ülekandearvu, kui sõiduk liigub, vabastades juht, võttes vahetada käike käsitsi.

8 Maintence Service Reset - Õli + Pidur + SAS + ETS + BMS + DPF + TPMS + Lõikevaru Lähtestamise Funktsioon

1. Õli Reset

See funktsioon võimaldab teil taastada õli teenus mootori õli elu süsteemile, mis arvutab optimaalse õli elu muutus intervall sõltuvalt sõiduki sõidu tingimused ja ilmastikunähtused.See tuleb läbi viia järgmistel juhtudel:

* Kui teenuse lamp on sisse, käivita auto diagnostika esimene veebikaamera vigadeotsing.Pärast seda, reset sõidu sõit või sõidu ajal, nii, et välja lülitada teenuse lamp ja võimaldada uue sõidu vältel.

* Kui teenuse lamp ei kohta, kuid teil on muutnud mootori õli või elektrilised seadmed, mis võimaldavad jälgida õli elu, teil on vaja, et taastada teenuste lamp.

2. Piduri Reset

lf, et piduriklots kannab piduriklotside mõttes liin, piduriklotsid mõttes line saadab signaali, mõttes joon theon-pardal arvuti asendada piduriklotsid.Pärast asendades piduriklotsid, peate lähtestama piduriklotsid.Muidu auto häired.

3. SAS - pöördenurk Reset

Lähtestamiseks pöördenurk, kõigepealt leida suhtelist null punkti asend auto, et sõita sirge.Sellist seisukohta võtta nii, nagu viide, ECU saab arvutada täpse nurga all vasakule ja paremale rooli.Pärast asendades rooli asendi andur nurk, asendades rooli mehaanilised osad (näiteks rooli-käigukast, roolisamba meh. / el., lõpuks tie rod, rooli vait), kes nelja-ratta viimine või tagasi auto kere, peate reset rooli nurk.

4. Elektrooniline Seguklapp Asendisse Reset (ETS Reset)

võimaldab teil teha algseadistused seguklapp ajamid ja tagastab õppinud väärtused, mis on salvestatud EKÜÜD vaikimisi olekus.Teeme nii saad täpselt kontrollida meetmete kohta, millega reguleeritakse seguklapp (ehk tühikäigu mootor), et kohandada summa sisselaskeõhu

5. TPMS teenindus

Pärast rehvirõhu MIL põlema ning hooldus on läbi, rehvirõhu nullimise funktsioon tuleb teha reset rehvirõhu ja välja lülitada rehvirõhu MIL.

Rehvirõhu nullimine tuleb teha pärast hooldust ei teostata järgmistel juhtudel: rehvi rõhk on liiga madal, rehv lekib, rehvirõhu jälgimise seade asendatakse või on paigaldatud rehv on asendatud, rehvirõhu sensor on kahjustatud, ja rehv on asendada auto rehvirõhu jälgimise funktsiooni.

6. Diislikütuse Tahkete osakeste Filter (DPF) Regenereerimine

selge PM (Tahked osakesed) alates DPF filtri kaudu pidev põlemine oksüdeerumine režiim (nagu kõrge temperatuur kütte põlemine, kütuse lisaaine või katalüsaator, vähendavad PM survesüütega sisepõlemis), et stabiliseerida filter tulemuslikkuse.

See tuleb läbi viia järgmistel juhtudel:

1. Heitgaasi vasturõhk andur on asendatud.

2. PM lõksu on eemaldada või asendada.

Toote Tüüp Kood Lugejate & Scan Vahendid
Tarkvara Versioon Uusim
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi KINGBOLEN
Tarkvara Uuendus Jah
Keel Araabia, Hollandi keel, Inglise, Prantsuse, Saksamaa, Kreeka, Ungari, ITAALIA, Jaapani, Korea, Poola, Portugali keel, Vene, Hispaania, Rootsi
Erilised Omadused WIFI
Riistvara Versioon Uusim

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *