Auto HUD Inclinometer Head Up Display GPS Spidomeeter MPH Digitaalne Kompass Kalle Nurk Meetri Kõrguse Näidik Off-Road Sõidukite

(0)
Kättesaadavus: Laos
€80.88
  • Sku. k144910
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

Omadused:

*1. Multifunktsionaalne - Intelligentne GPS multi-function HUD spidomeeter toetab kõrge-täpsusega jälgida sõiduki kiirus, sõiduki nurgaga, auto rulli nurk, kompass, aega ja sõiduki aku pinge staatuse, tagades oma sõidu ohutust.

*2. 3-in-1 Alarm Süsteem - Täpselt kuvab pitch ja roll muutub vaatenurk sõiduki ja saadab selge teatavakstegemisest.Kui üks või mõlemad nurgad ületa 40 kraadi, negatiivne või positiivne, kostub alarm.Hõlmama ka lubatud kiiruse ületamise ja Väsimus Sõidu meeldetuletused.

*3. Kõrglahutusega LCD-näidik - Vastu kõrge resolutsiooniga värviline LCD ekraan, millel on sisseehitatud valguse sensorit, mis kohandab ekraani heledust, päeval ja öösel.Vaba pööramine, tundlikumad.Pärast toite sisselülitamine, seal on taustvalgus sees, mis aitab teil näha ekraani öösel või pimedates tingimustes.

*4. GPS - Moodul on Varustatud ülitäpse satelliit GPS-signaali mooduli.Automaatselt jälgida sõiduki sõidu tingimusi.Laialdaselt kohaldatavad Aasia autode, Ameerika autode ja Euroopa autod.

*5. See võib olla ühendatud sõiduki OBD interface kaudu andmete line lugeda reaalajas andmeid väljund EKÜÜD, ja toetab ÜHEKSA OBD-protokolli.Suurus: 170x70x60mm

Ametikoht:

*1. GPS satelliitide spidomeeter

*2. Kõrgus ekraan

*3. Pikkus-ja laiuskraad ekraan

*4. Kompass

*5. Satellite aja näit

*6. Lubatud kiiruse ületamise alarm(>120 km/h)

*7. Väsimus sõidu alarm (sõidu pidevalt 4 tundi)

*8. Sõiduki rulli nurk

*9. Sõiduki nurgaga

*10. Automatical ekraani heleduse reguleerimine

*11. Värv HD LCD-ekraan

Pakett Sisaldab:

1 x HUD

1 x sigaretisüütaja Juhe

1 x ACC Juhe

1 x Instruktsioon

1 x Anti-slip Pad

Dropshipping Jah
Toote Mõõtmed Pxlxk 7.87 x 3.94 x 3.94 tolli
Feature3 kalle nurk arvesti
Feature2 head up display
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Brändi Nimi olevo
Feature1 auto hud

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *