1tk Uute Asendamine Kummist Padjandi Toyota AVENSIS CELICA PRUIS RAV 4 COROLLA MR2 VÕTI FOB 2 3-Nupp Remote Shell Auto Osad

(0)
Kättesaadavus: Laos
€0.56
  • Sildid: PAD
  • Sku. k112295
Värv:
Suurus:
xs s m l xl xxl

Palun Võrdle Hoolikalt Kõik Fotod Enne Tellimuse Esitamist

Ideaalne asendaja juhul katki

Võid sõna otseses mõttes panna oma olemasolevaid sisemisi osi, lõigatud tera ja ära lähete

Sisemine remote ei kuulu selle oksjoni.Saate oma vana serveri

Kui te kasutate oma vana serveri siis ei ole programmitöö nõuda.

PANGE TÄHELE-

See on järelturu punkt ja ei ole OEM.

Objekt ei tulnud tahes brändi logod või mis tahes branding, et vastavad Kaubamärgid Act 1994.

Üksus ei ole toodetud või heaks kiitnud mõni tootjad loetletud enampakkumise nimekirja.

Objekt müüakse rangelt võti renoveerimise eesmärgil ja ei ole mõeldud asendama osa.EI ole interjöör (kaug - / elektroonika / transponder laastud/aku ) üksuse sees.

Pakett sisaldab:

1X Kummist Padi No Logo

Toote pildi:

Umbes saadetise!

Punkt tarnitakse hiljemalt 7 tööpäeva jooksul, kui kogu summa on tasutud.Kui sa ei saa oma üksuste ajal,võtke ühendust meie esimene,me wil vaadata ja lahendada see teile varsti.Me vastame teie kirjale 48 tunni jooksul, tavaliselt.mõnikord on väike viivitus on tingitud nädalavahetusel või puhkuse ajal.Kui te ei pääse oma e-posti 48 tunni pärast,palun kontrollige oma rämpsposti või võtke meiega koos teiste e-posti aadress. (VENE KLIENT JUHIME TÄHELEPANU, VASTUVÕTJA NIMI PEAD OMA TÄIELIK NIMI.)

Tagastama&Toetuse

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma projekti.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Ks-reklaam.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

Kohta tagasisidet

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Kohandamine Jah
Päritolu Mandri-Hiina
R/C Funktsioon ilma
Riik/Regioon Auto Tootmine Hiina
Materjali Tüüp Kummist

0 Kommentaarid See Toode

Lisa läbivaatamine

Nõutud väljad on tähistatud *